Blog / CATEGORY ARCHIVES

billig_bideskinne

Brug en bideskinne før skaden sker

En bideskinne er den mest effektive, og anvendte metode for at undgå bruksisme. Bruksisme, bedre kendt som tandskæren kan i de slemme tilfælde nedslide ens tænder så markant, at det bliver synligt ikke blot for dig men også for andre. Mange mennesker er slet ikke klar over at de skærer tænder, og det gælder især for de personer der bor du eller sover.

En måde at finde af dette kan være at optage dig selv når du sover. Når du spoler igennem lyden efterfølgende er du ikke i tvivl hvis du hører en helt særlig lyd – nemlig lyden af af dine tænder der gnider mod hinanden. Alternativt kan du få en ven eller en fra din familie til at holde øje, imens du sover. Har du dig selv mistænkt for at skære tænder er det vigtigt at du ikke venter for længe, for mange timers tandskæren kan hurtigt påvirke tænderne.

Ved et besøg hos din tandlæge kan han eller hun også hurtigt se om du skærer tænder. En tandlæge vil hurtigt tilbyde dig en specialfremstillet bideskinne, men som prismæssigt lægger imellem 2-3.000 kr. En bideskinne fås i mange varianter og størrelser. Med en bideskinne fra Antibite er du sikret en medium størrelse og hårdhed som passer til langt de fleste. Bideskinnen tilpasses nemt efter dit eget tandsæt ved først at dyppe bideskinnen i kogende vand.nnMed bideskinnen placeret i enten over eller undermunden, så vil du ikke længere kunne skære tænder. De fleste personer bruger et par dage på at vænne sig til at bruge deres bideskinne. Antibite bideskinner er CE- og ISO godkendte, og testet fri for giftige stoffer. Bidskinnerne er produceret under kontrollerede forhold, i medicinsk godkendt EVA-plast. Produkterne er desuden SGS godkendt. Se mere på www.sgs.com

brugsanvisning_bideskinne

SÅDAN STØBER DU DIN BIDESKINNE


Det er nemt og enkelt at støbe din Antibite Bideskinne. Følg blot instruktionen herunder. Denne instruktion følger også med i din pakke når du køber en eller flere bideskinner.
 

1. Sæt ca. en kvart liter vand over i en gryde eller el-kedel og lad det koge. Hæld herefter vandet op i en stor kaffekop og lad det stå præcis 1 minut.

2. Hold skinnen i det lille håndtag og dyp den oppe fra og ned i det kogende vand præcis 8 sekunder. Sørg for at hele skinnen er nede i vandet. Skinnen bliver nu helt klar og blød. Hiv skinnen lodret op af vandet – pas på skinnen ikke kollapser når du har den i vandet eller når du tager den op.

3. Med det overskydende vand væk, placer straks skinnen over dine tænder i overmunden. Tyg kraftigt på skinnen og sug luften ud af den. Massér dine fingre rundt på skinnen for et tættere aftryk. Dette skal gerne tage ca. 10-15 sekunder.

4. Er du ikke tilfreds med afstøbningen, så gentag proceduren. Dette skal gøres umiddelbart efter, og senest samme dag.

5. Efter støbning, skyld skinnen under koldt vand for at hærde den. Klip håndtaget af, og klip evt, skinnen til med en fin saks.

6. Brug et par dage på at vænne dig til at sove med skinnen. Opbevar skinnen i det medfølgende etui når du ikke bruger den. Børst din bideskinne med din tandbørste et par gange om ugen for at holde den ren.

 

Af hygiejnemæssige årsager og for optimal effekt bør du udskifte din bideskinne hver 6 måned.

 

Gør som de fleste af vores kunder & bestil 3 stk bideskinner her.
Så er prisen kun 132 kr/stk og leveringen gratis!

 

bideskinne_hovedpine_migræne

BIDESKINNER MOD HOVEDPINE

Lider du af hovedpine eller migræne? Så bør du måske overveje at investere i en bideskinne. For selvom du ikke skærer tænder, eller måske ikke ved at du gør det, så kan kraftige spændinger i din kæbe udløse netop migræne eller hovedpine.

Disse spændinger i din kæbe optræder hyppigst når du sover, men kan også forekomme i løbet af dagen, især hvis du er stresset eller meget koncentreret. Med en bideskinne i munden mindskes afstanden imellem over og underkæbe, og det får helt automatisk hele dit kæbeparti til at slappe af.

Har du prøvet alverdens medicin eller alternativ behandling, for at forhindre hovedpine, men endnu ikke prøvet kræfterne af med en bideskinne, så giv det et forsøg. Du skal dog ikke forvente en mirakelkur fra den ene dag til den anden. De fleste der har oplevet en effekt, oplever denne efter et par ugers brug, mens andre oplever markante forbedringer i løbet af kun få dage.

bideskinne_online_billig

TANDSKÆREN – ET HYPPIGT PROBLEM


Bruksisme, bedre kendt som det at skære tænder er et kendt fænomen i hele verden. Ingen ved med 100% sikkerhed hvorfor vi skærer tænder, men forskere mener at det skyldes en ubalance i kroppen.
Det hele starter i hjernens centralnervesystem hvor helt små ubalancer fører til at du skærer tænder. Det er desuden bevist at et forkert sammenbid ikke kan forklare tandskæren. En bideskinne kan for mange være med til at fjerne eller afhjælpe den skadelige tandskæren, men forskning peger på, at hvis man skal problemet til livs, så skal personens livssituation indrages.
Personer med stress, angst eller generelle spændinger i kroppen vil oftere være mere udsat for tandskæren, også kaldet bruksisme på fagsprog. Men langt de fleste danskere der skærer tænder gør det simpelthen bare uden grund. En undersøgelse udført af tandlægeskolen på Århus Universitet viser at 300.000 danskere skærer tænder i en sådan grad at det forringer deres livskvalitet som følge af tandskader, træthed, hovedpine mv.

10 ting du bør vide om tandskæren

 

1) Alle personer i verden skærer tænder – nogle mere end andre
2) Mange skærer tænder uden overhoved at vide det
3) Der skelnes ofte mellem tandskæren når man er vågen eller sover
4) Der skelnes ligeledes mellem tandpresning og tænderskæren
5) Bruksisme/tandskæren starter i din hjerne
6) Tandskæren om natten er en almen kendt søvnforstyrrelse
7) Børn eller teenagere skærer ofte mere tænder end voksne
8) 8 ud af 10 personer som bruger en bideskinne oplever en positiv virkning
9) Bruksisme/tandskæren kan diagnosticeres
10) Bruksisme/tandskæren kan behandles – fx med en bideskinne