billig_bideskinne

Brug en bideskinne før skaden sker


En bideskinne er den mest effektive, og anvendte metode for at undgå bruksisme. Bruksisme, bedre kendt som tandskæren kan i de slemme tilfælde nedslide ens tænder så markant, at det bliver synligt ikke blot for dig men også for andre. Mange mennesker er slet ikke klar over at de skærer tænder, og det gælder især for de personer der bor du eller sover.

n

Optag dig selv når du soverEn måde at finde af dette kan være at optage dig selv når du sover. Når du spoler igennem lyden efterfølgende er du ikke i tvivl hvis du hører en helt særlig lyd – nemlig lyden af af dine tænder der gnider mod hinanden. Alternativt kan du få en ven eller en fra din familie til at holde øje, imens du sover. Har du dig selv mistænkt for at skære tænder er det vigtigt at du ikke venter for længe, for mange timers tandskæren kan hurtigt påvirke tænderne.


Ved et besøg hos din tandlæge kan han eller hun også hurtigt se om du skærer tænder. En tandlæge vil hurtigt tilbyde dig en specialfremstillet bideskinne, men som prismæssigt lægger imellem 2-3.000 kr. En bideskinne fås i mange varianter og størrelser. Med en bideskinne fra Antibite er du sikret en medium størrelse og hårdhed som passer til langt de fleste. Bideskinnen tilpasses nemt efter dit eget tandsæt ved først at dyppe bideskinnen i kogende vand.nnMed bideskinnen placeret i enten over eller undermunden, så vil du ikke længere kunne skære tænder. De fleste personer bruger et par dage på at vænne sig til at bruge deres bideskinne. Antibite bideskinner er CE- og ISO godkendte, og testet fri for giftige stoffer. Bidskinnerne er produceret under kontrollerede forhold, i medicinsk godkendt EVA-plast. Produkterne er desuden SGS godkendt. Se mere på www.sgs.com