En af Danmarks mest solgte bideskinner

Mange mennesker lider af hovedpine og ondt i kæber og kinder som følge af at skære tænder i søvne. Løs problemet med Danmarks mest solgte bideskinne.

Tænderskæren giver hovedpine og smerter

Det er ikke en gang sikkert, at du opdager, at du skærer tænder i søvne, medmindre du har en partner, der gør dig opmærksom på det grundet lyden. Til gengæld lider du måske af daglig hovedpine, spændinger eller smerter i tænder, kinder eller kæber. Har det ikke en umiddelbar forklaring, skærer du højst sandsynligt tænder. Knækkende lyde fra kæben kan ligeledes være et symptom.

Tandlægen er en dyr løsning

Skærer du tænder, eller har du mistanke, om at du gør, kan det være fristende at tage til tandlægen. Sandheden er dog, at der typisk ikke kan ses noget slid på tænderne det første lange stykke tid, og tandlægens vurdering vil derfor være en gisning. Tandlægen kan tilbyde dig en speciallavet bideskinne, som typisk koster mellem 3.000 og 5.000 kr. Det er en dyr løsning – især hvis ikke det afhjælper problemet.

Antibite bideskinne – den billige løsning

Som alternativ kan du bestille en Antibite bideskinne til 295 kr. online. Oplever du ingen effekt, kan du endda få pengene retur. Bideskinnen opvarmes i kogende vand og tilpasser sig dine tænder, så du vil opleve følelsen af en speciallavet bideskinne – til en noget mere overkommelig pris. Du sparer endda endnu mere, hvis du køber flere bideskinner på én gang.

Mere hygiejnisk

Tandlægens bideskinne koster væsentligt mere, og så er der en forventning, om at den skal bruges i 2,5 – 3 år. Når der er tale om noget, der skal bruges i munden, er det ikke særlig hygiejnisk. En tandbørste anbefales for eksempel at blive udskiftet minimum hver 3. måned. Antibite bideskinnen er designet til 2 måneders brug og er dermed både en mere økonomisk og mere hygiejnisk løsning.

Bestil din bideskinne her

Tilbage til blog