sådan vedligeholder du din bideskinne

Hvad er en bideskinne? Universale bideskinner mod tandskæren


Det kan være svært at finde den helt rigtige bideskinne som kan afhjælpe din tandskæren. Herunder giver vi dig et par gode råd til hvad du skal være opmærksom på du køber en bideskinne.

Skærer du tænder?

Som udgangspunkt opfylder de fleste bideskinner de samme behov – nemlig at beskytte dine tænder. Der findes naturligvis flere slags bideskinner som fx til sport, fx boksning eller anden kampsport. De fleste der aktivt søger en bideskinne vil bruge den med det formål, at forhindre nedslidning af ens tænder.

De fleste bruger deres bideskinner om natten, men du kan fint også bruge den om dagen i perioder hvor du ved du skærer tænder. De fleste vælger at bruge deres bideskinne i overmunden, men også her kan du frit vælge undermunden hvis dette føles mere rigtigt.

Antibite.dk har i snart 8 år solgt universale bideskinner online, til mere end 15.000 danskere. Vi har løbende optimeret vores produkt og kan i dag stolt tilbyde en bideskinne der passer til ca. 95% af alle danskere. Når du handler hos os er du sikret dansk kundeservice og eget lager i Købehavn – på denne måde kan vi tilbyde dig hurtig levering og sikkerhed i dit køb.

Vores skinner er bøjelige og du slipper derfor for følelsen af at have en tung og kraftig skinne i munden, som kan føles ubehageligt. Til alle vores ordrer medfølger et praktisk etui du kan bruge til opbevaring, hvilket også er ideelt til når du sover andre steder end hjemme hos dig selv.

 

BESTIL DIN BIDESKINNE HER