Er en billig bideskinne lige så god som en dyr?

Er en billig bideskinne lige så god som en dyr?


Er du på jagt efter en bideskinne og går du også og tænker om du hellere skal bruge pengene på en fra en tandlæge? Det er et spørgsmål vi ofte bliver stillet, og herunder gør vi dig forhåbenligt lidt klogere på om en billig bideskinne kan det samme som en dyr fra tandlægen.

Er du på jagt efter en bideskinne?

En bideskinne kan være en perfekt løsning på mange problemer, for mange – men det kan være svært at finde ud af hvilken bideskinne man lige skal vælge. Der er ingen tvivl om du altid vil få et bedre produkt hos tandlægen, men hvis du opvejer prisen, så får du ikke en bideskinne som er 20 gange bedre – for den koster nemlig ca. 5.000 kr. hos tandlægen.

Vi har siden 2013 solgt tusindvis af bideskinner, og har hørt fra mange at deres bideskinne fra tandlægen ikke har været til nogen gavn. Det kan med andre ord virkelig godt svare sig at teste om en bideskinne overhoved er den rigtige løsning, ved at prøve med en billig en af slagsen først.

Her er tre fordele du ikke finder hos din tandlæge:

  1. Du kan frit prøve ANTIBITE™ og stadig få pengene retur
  2. Vores priser er blandt de laveste på markedet
  3. Vi sikrer dig hurtig og sikker betaling med kort eller MobilePay

Prøv en bideskinne fra ANTIBITE™ og test selv frit i 60 dage om det er noget for dig. Bestiller du inden kl 15 på hverdage sender vi din pakke allerede samme dag.

 

BESTIL DIN BIDESKINNE HER