Bideskinne livskvalitet

Øg din livskvalitet med en bideskinne

Skærer du tænder i søvne? Prøv en bideskinne og slip for spændinger og smerter.

Svært at opdage

Mange mennesker skærer tænder i søvne uden at vide af det. Mellem 10 og 20% af befolkningen vurderes at skære tænder jævnligt. Langt fra alle er klar over det, da det ikke umiddelbart opdages. Din partner kan gøre dig opmærksom på det, hvis han eller hun hører dig skære tænder, eller du kan opdage det ved symptomer i form af ubehag eller smerter.

Tænderskæren kan forårsage hovedpine og smerter

Lider du af hovedpine eller ondt i kæbe eller kinder, kan det dog være tegn på tænderskæren. At have daglige smerter eller spændinger har en direkte indvirken på livskvaliteten. Måske bliver du nødt til at tage smertestillende, eller måske ønsker du dig ligefrem hjem under dynen for at slippe for lyde og indtryk, der kan forværre en eksisterende hovedpine.

Skæren tænder medfører tandslid

Det kan blive en dyr fornøjelse at skære tænder i søvne uden at gøre noget ved det. Udover at det kan give hovedpine, spændinger og smerter i kæbe og kinder, slider det også unødvendigt på tænderne. Ved varigt tandslid risikerer du at skulle have kroner på tænderne for at beskytte dem, og det er en dyr fornøjelse. Den billige løsning er at købe en bideskinne, som du kan skåne dine tænder med, og som kan afhjælpe ubehag, hovedpine og smerter

Bideskinne til 249,-

Hos tandlægen koster en bideskinne mellem 3.000 og 5.000 kr., da den speciallaves. Det er dog langt fra nødvendigt. Med en bideskinne i EVA-plast kan du nemlig tilpasse den til din mund og dine tænder ved at opvarme den i kogende vand inden første gangs brug. Over 10.000 mennesker har allerede glæde af Antibite bideskinnen, og der er tilfredshedsgaranti, så du får dine penge retur, hvis ikke du oplever en effekt.

Bestil din bideskinne her

Tilbage til blog